Return to site

Nationale Conferentie Gebouw Automatisering

Rino Stevens Sprak samen met the Iot Company tijdens de Nationale Conferentie Gebouw Automatisering.

Een grote hoeveelheid topsprekers uit diverse hoeken van de vastgoedwereld belichte de haat/liefde verhouding met technologie tijdens het afgelopen Nationale Conferentie Gebouw Automatisering event. Vanuit het besef dat het juist de technologie is die de vastgoedmarkt uit het slop kan halen en de rendementen kan doen verhogen, wezen de sprekers wegen aan hoe deze relatie te verbeteren en te benutten.

Oog houden voor valkuilen hoort daar natuurlijk bij. Wat speelt er, waar lopen we tegenaan, wat gaat er veranderen, wat is de toekomst? Een van de vragen die gesteld werd door Jan Hein Tiedema van OVG Real Estate "Will Data & Tech disrupt Real Estate?"

Samen met the IoT Company probeerde QwikSense antwoord te geven op deze vraag. Beide partijen hadden nog geen week eerder een samenwerking ondertekenend waarin beide expertises van hardware en software samen komen om de bestaande gebouwde omgeving te verbeteren. Als voorbeeld komt de gezamenlijke parktijk case van de gemeente Utrecht aanbod. Hier nam onze co-founder Rino Stevens het publiek mee door het dashboard van dit project en de inzichten die uit de data gekomen zijn.

Meer informatie ontvangen? Contact QwikSense.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly