Return to site

Interview Peter Ruchti

QwikSense interviewde investeerder draaijer+partners

Al eerder informeerden wij over hoe het voor QwikSense als startup allemaal begon. Nu informeren wij je graag over enkele partijen die het voor ons mede mogelijk hebben gemaakt. Wij hebben drie van onze investeerders geïnterviewd en nodigen je uit meer te lezen over hun visie op investeren in startups en QwikSense in het bijzonder.

Wie ben je en wat doe je?

“Mijn naam is Peter Ruchti en ik ben een van de directeuren van draaijer+partners. Wij zijn een adviesbureau met als missie om de meerwaarde van huisvesting zichtbaar te maken. Ons uitgangspunt is dat organisaties en mensen beter presteren in een goede omgeving.”

Welke ontwikkeling in de markt was voor jullie de aanleiding om te investeren in QwikSense?

“Wij participeren vaker mee in bedrijven die hetzelfde gedachtegoed hebben als wij en vanuit dezelfde why werken. In ons vakgebied is er weinig onderzoek beschikbaar met harde feiten over gebouwen, terwijl wij die wel nodig hebben. Wij deden al bepaalde metingen in gebouwen, maar QwikSense kan die op een efficiëntere manier bieden met betere data. Zo worden de feiten snel verzameld en inzichtelijk gemaakt.”

Hoe zie je de toekomst en wat hoop je uit de samenwerking te halen?

“Ik hoop dat we elkaar kunnen versterken. Wij hebben klanten die mogelijk zijn geïnteresseerd in wat QwikSense doet. En wij kunnen, met behulp van de data die QwikSense ons levert, laten zien waarom veel gebouwen niet goed presteren én een plan maken voor een oplossing.”

Peter Ruchti​ - Linkedin

Meer informatie ontvangen? Contact QwikSense.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly