Return to site

Hello Energy Live

3 november 2016

Twee keer per jaar verzorgt hello energy hèt netwerkevent voor de energietransitie: hello energy live! En QwikSense mocht spreken!

Op 3 november organiseerde hello energy een energieke eerste editie bij Spring House. Hierbij waren diverse partners van hello energy aanwezig, zoals; DIEPP Solar, TreFoil Energy en Renewable Factory. Tijdens diverse pitches en keynotes werd er door 120 mensen genoten van een diner.

De pitches werden verzorgd door o.a.

Zonnepanelendelen: crowdfunding platform voor zonne-energie. Loopt zo goed dat ze nieuwe projecten zoeken om te funden. Zonnepanelendelen is een oude bekende van ons, samen met Sven Pluut en Matthijs Olieman hebben we deelgenomen aan het programma van Rockstart. Mooi om te zien dat ook zij groeien als kool!

E.D. Mij.: energieleverancier die klanten helpt om te profiteren van de onbalans in de energielevering. Mooie showcase over Waterschap die tijdens laagtarief de gemalen laat werken. (www.edmij.nl)

QwikSense: Sensoren waarmee het binnenklimaat op individueel niveau gemeten en geduid kan worden en zo bijdragen aan een gezonde werkomgeving.

GRESB: brengt de duurzaamheidsprestaties van vastgoedportfolio’s in kaart met behulp van geavanceerde IT ten behoeve van duurzame investeringsfondsen. (www.gresb.org)

BE+: pitch van TNO over het plan om binnen 5 jaar 250 bedrijventerreinen energiepositief te maken. (www.bepositief.nl) De keynote ging over het hotel dat groeit. Paul de Ruiter Architects en Arup lieten ons kennismaken met het ontstaansproces van het nieuwe hotel in het Amstelkwartier. Hotel Amstelkwartier bouwt aan een bijzondere ontmoetingsplek die mensen lokaal en van over de hele wereld verbindt met het grootste respect voor elkaar en voor de omgeving. Alles over de koppeling van de kringlopen voor CO2, energie, afval en energie.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly